Uncategorized

Time for Dinner πŸ

After sleeping and getting adjusted for much of the day, we ventured out to have dinner and explore the busy stretch that’s less than a mile from our Air BNB. We went to an Italian restaurant, Verdi’s, and had some pasta and enjoyed some time to connect.

Next, we just walked a little bit until we stumbled upon a small grocery store where we picked up some essentials to bring back. Essentials being coffee, soda, milk, cereal, and three kinds of wine. What else do young travelers need? πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s